Don'Arijan Shakespeare


Fjala / Word (Albanian) - Poem by Don'Arijan Shakespeare

Fjala është Rob,
E cila jeton për ne,
Një dhimbje si Korb,
Cë fluturon mbi dhe,
Një gjithësi mjerimi,
Cë zemrat na kaplon,
Një fund i pa arritur,
Cë kurr nuk mbaron.
-
Fjala ësht rast,
Cë na ndodh ne,
Një dashuri në çast,
Cë me lot na le,
Esht një Harmoni,
Një gëzim i pa fund,
Një dhimbje malli,
Cë tokën e lëkund!
-
Fjala ësht gëzimi,
Hidhërimi dhe Besa,
Fjala ësht Dhimbja,
Dashuria dhe Ftesa,
Fjala ësht rasti,
Shkaku dhe Tema,
Fjala ësht Dhimbja,
Cë del vet nga Zemra,
Fjala ësht Fuqia,
Cë haptas të bën Be,
Mund të jet dhe mashtrim,
Cë me goj të hapur të le.


Comments about Fjala / Word (Albanian) by Don'Arijan Shakespeare

There is no comment submitted by members..Read this poem in other languages

This poem has not been translated into any other language yet.

I would like to translate this poem »

word flags

What do you think this poem is about?Poem Submitted: Saturday, May 21, 2011

Poem Edited: Saturday, May 21, 2011


Famous Poems

 1. Still I Rise
  Maya Angelou
 2. The Road Not Taken
  Robert Frost
 3. If You Forget Me
  Pablo Neruda
 4. Dreams
  Langston Hughes
 5. Annabel Lee
  Edgar Allan Poe
 6. Stopping By Woods On A Snowy Evening
  Robert Frost
 7. If
  Rudyard Kipling
 8. Do Not Stand At My Grave And Weep
  Mary Elizabeth Frye
 9. Television
  Roald Dahl
 10. I Do Not Love You Except Because I Love You
  Pablo Neruda
[Report Error]