Fshatari Poem by Ludovik Celaj

Fshatari

/Gjithe jeten u nguta me arrita majat e suksesit pa e pa vetin si nji fshatar in ky vend pa arsim qyteti., he e hangert kyt pune dreqi! /

Me shume zakushiten disa nga valet e detit, sesa nga rera e nxehte nen kembet e zbathura, por gjithesesi akullnajat po shkrijne the valet do jene me te larta dhe per ata qi shkojne surfing...

COMMENTS OF THE POEM
READ THIS POEM IN OTHER LANGUAGES
Ludovik Celaj

Ludovik Celaj

Hot-M.E Madhe/Shkoder, Albania
Close
Error Success