Ludovik Celaj

Hot-M.E Madhe/Shkoder, Albania
Ludovik Celaj
Hot-M.E Madhe/Shkoder, Albania
Explore Poems GO!

Gjë'e'qën'n'zë'

Gjë'e'qën'n'zë'

Malin e nelt grih e te shkretë
veç se e kqyr te bahet si detē

Edhe ma interesant te duket fantastike
nga pa llogaritjet aliene ashtu aritmetike

Si orazionet, prerjet, djegjet rrufe nder stinet dhe ndryshimet klimatike

E bajne pra aq atraktive sa vet televizorin modern te rrenave publike

Por nese e fast forward kohen se ske nge me prit shum g'jat...,
Nga qe je sterngi tu nejt veq kot e tu e pa te thate ;

Te duket si vorr million vjetsh por qe vijon ala te qendroje prape se prape!)
READ THIS POEM IN OTHER LANGUAGES
COMMENTS

If You Forget Me

Delivering Poems Around The World

Poems are the property of their respective owners. All information has been reproduced here for educational and informational purposes to benefit site visitors, and is provided at no charge...

4/19/2021 5:56:17 PM # 1.0.0.560