Tungjatjeta (Hello) Poem by Ludovik Celaj

Tungjatjeta (Hello)

Tungjatjeta e mire se u gjeta, me gjithe zemer u pershendeta,
U ula e nejta e me ju u d'veta, folem e lujtem me muhabeta, eh pra Tungjatjeta

Nuk flas kot ne nxhyrat e penes, nuk eshte aheng I muzgut t'mbremjes, por thjesht tui shpreh notat e menjes, ne naten pushuese te kesaj gjendjes: si nje muzikant I q'mendur pas jehones se rrymes...dhe vegles I bie kur tjeret e ndiejn...

COMMENTS OF THE POEM
READ THIS POEM IN OTHER LANGUAGES
Ludovik Celaj

Ludovik Celaj

Hot-M.E Madhe/Shkoder, Albania
Close
Error Success