Imam Setiaji Ronoatmojo

Rookie - 10 Points (1 July 1960 / Cilacap (Indonesia))

Kupu-Kupu Lelamunan (Javanese) - Poem by Imam Setiaji Ronoatmojo

Maos Kompas ing gagat rahino
Nemu pawartos cekak aos
Politikus mejang pragmatisme
Ora sida kewaos
Teh anget cumepak
Samubarang tansah angler
Menep ing kasajatosan
'Urip iku mono kudu ngati-ati'
Mangkono biyen bapak suwargi andika
Eling pawitaning makarya
Kathah godha rencana
Awitaning sakjroning karamean
Sumarah pamejanganipun
Kajagi saking bebendu
Kanthi sarana tresna 
Tan kena pedhot
Nur ing sakjroning nadi
Mangertos sakderengipun winarah
Bapak suwargi mejang intuisi
Manah ingkang bidhal ngrumiyini
'Maos opo nang Kompas? '
Mangkono sisihanku medhot panglamunan
'Iki bu, rumahnya Tri Mumpuni'
Griya aktivis kang indah ing panyawang
Kupu-kupu kesasar ing kaca pangilon

(2014)


Comments about Kupu-Kupu Lelamunan (Javanese) by Imam Setiaji Ronoatmojo

There is no comment submitted by members..



Read this poem in other languages

This poem has not been translated into any other language yet.

I would like to translate this poem »

word flags

What do you think this poem is about?



Poem Submitted: Saturday, April 19, 2014

Poem Edited: Saturday, April 19, 2014


[Hata Bildir]