Nji Dolli Poem by Ludovik Celaj

Nji Dolli

Rating: 5.0

1 dolli.....

I piva nja dy tri gota
Per dolli te se shkuemes
Mbase pak e teprova
Kur m'erdhi n'maje t'hunes

1 dolli per shoqnine
Qi m'treti merzine
Edhe I per gurbetin
Qi m'qarti simpatine

1 dolli per punet
Qe m'luftuan varferine
Edhe 1 per koleget
Qi ndame perkatesine

1 dolli per vendin
Ku lash historine
Edhe 1 per ktu
Ku jam tu e pi

1 dolli per ate
Qe zgjodhi diku tjeter
Edhe 1 per kte
Qe m'sheh si 1 dhelpen

1 dolli per festen
Qe vjen ne dyzen
Edhe 1 per ikjen
Se prape ajo vjen

1 dolli per prallat
Qi bana pak I pime
Edhe 1 per pendesen
Me krejt fantazine

1 dolli per tjert
Qi si vet e pine
Edhe 1 per kavaliert
Me te tane gjenerositine

1 per stafin terheqes
Dhe per qiltersine
Edhe 1.....ne vazhdim
Per lojnat e hardalline

1 dolli per ty larg
Dhe 1 dolli per mua
E dime sado pak
Qi nuk pime ne prrua)

COMMENTS OF THE POEM
READ THIS POEM IN OTHER LANGUAGES
Ludovik Celaj

Ludovik Celaj

Hot-M.E Madhe/Shkoder, Albania
Close
Error Success