Genc Kastrati


Si? - Poem by Genc Kastrati

Si të të zgjas të re ndër vite, si?
Si ta ndal plakjen tek ti, si?
Si të ta ngrij buzëqeshjen rrezeplotë, si?
Si të t'i tret rrudhat lekurëgërryese, si?
Si të t'i ruaj duart e lëmojta, si?
Si të ta mbaj shtatin e drejtë, si?
Si të ta shtoj shikimin vezullimdrite, si?
Si të t'i mbroj këmbet e drejta, si?
Ah, e dashura ime,
shoh që pushteti
nuk qenka i yti
dhe as i imi, jo.

Topic(s) of this poem: poem


Comments about Si? by Genc Kastrati

There is no comment submitted by members..

Maya Angelou

Caged BirdRead this poem in other languages

This poem has not been translated into any other language yet.

I would like to translate this poem »

word flags


Poem Submitted: Monday, July 3, 2017[Report Error]