Få Over Deg Piers Morgan - Du Misogynistisk, Forfølgende, Psykopatisk Wanker! Poem by Professor Dr. Stanley Collymore

Få Over Deg Piers Morgan - Du Misogynistisk, Forfølgende, Psykopatisk Wanker!

Av Stanley Collymore

Piers Morgan er virkelig en patetisk unnskyldning
fra en mann -en galkende sår i ansiktet til bona
fide journalistikk. For selv om Harry og
Meghan ville tilbake til Storbritannia
og kongefamilien og Storbritannia
regjeringen trakk hvert stopp til oppmuntre
dem til å gjøre det og beskytt dem også
i kjølvannet av en så usannsynlig
avgjørelse, Piers Morgan
er en person som ville
legge det drømmer
om hvile for god

Som alle to, og kategorisk forelsket i hverandre,
intelligente personer som Meghan Markle og
Harry Windsor selvsagt er, vil definitivt
ikke kooperativt tillater seg å være
gisler heller ikke tillate seg å
være lenger og skurrøst kompromittert av en kretisk
inngrodd Piers Morgan. For denne paranoide
schizofrene hvis forankret hallusinasjoner
og uhemmet vrangforestillinger om
storhet systemisk og negativt skape
ødeleggende symptomer på sinnssykdom
det slående linjen mellom hva som
er ekte og hva som ikke er det
legemliggjøre kollektivt
alt det du har Trenger
å vite om Piers
Morgan.

Gjør det ganske umulig for ham å gjøre det
føre et typisk normalt liv som er
instinktivt drømmen for alle
rasjonelle personer: Prins
Harry og Meghan
Markle being
hovedsakelig
blant
dem!

Mens du er i markert kontrast kan man umulig
forestill deg en mer krass og skadelig moron
enn Piers Morgan! Mer giftig enn det
dødelige Coronavirus, men hvorav
Piers Morgan selv er uten tvil
intenstsjalu alle sammen, for det er
det genererer flere overskrifter enn ham:
a kvalmende narsissistisk motor
munnen og en perniciously
odious misogynistic
stalker er alltid
i stand til
gjør!

© Stanley V. Collymore
4. februar 2020.


Forfatterens merknader:
Det er ganske åpenbart for alle som har en fungerende hjerne, og som vet hvordan de skal bruke det at Piers Morgan bruker Meghan Markle som sin kontantko og en falsk påstand om berømmelse, omtrent som hva faren Thomas Markle gjør; gjør dem begge helt motbydelige menn.

Videre, som fornuftig gir en kaste på hva Piers Morgan mener, som han uhindret har lov til av den såkalte og uegnet til medisinske regulatorer med det formål å hyklerisk vedvare, slik andre også gjør med sin nådeløse mobbing av Meghan Markle, selv dypt etset i stereotyp og institusjonalisert hvit rasisme overfor mennesker av farger og spesielt svartebriter!

I tillegg må du ikke glemme at det var Piers Morgan som kjørte den britiske Daily Mirror-fille da mange mennesker ulovlig fikk hacket telefonene sine med eksplisitt tillatelse og oppmuntring fra Piers Morgan. Så vær så snill, kryp tilbake under steinen din Piers Morgan og slutt med å forelese andre om din ganske skjeve versjon av moral, andre etiske dyder som ærlighet og oppførselsstandarder som du absolutt ikke vet noe om og helt ærlig ikke ville vite hvor du skal begynne, da disse er alle så fremmed for deg og har vært gjennom din kvalmende oppvekst! Og som i tillegg gjør din personlige holdning og offentlig proselytiserte, selvrettferdige oppførsel synonymt med ranghykleri.

Dine meninger Piers Morgan er derfor ikke annet enn giftige diatribes, og til slutt vil du dø av sistnevnte, hvis du ikke gjør det, hvis du antar at du er i stand til det, endre din motbydelige oppførsel. Tilsvarende er besettelsen din av Meghan Markle ganske åpenbar og har alle kjennetegnene til en mann som er snudd. Hun ville ikke ha deg i livet hennes, ikke engang som en venn, men din endemiske narsissisme kunne ikke og kan fremdeles ikke mage det avslaget av deg av Meghan, derav den obsessive forfølgelsen av henne.

Du er visstnok en gift mann med en familie av din egen Piers Morgan; og hvis du ikke har noen personlig skam for deg selv, er det bare å stoppe for en gangs skyld og tenke på hvor intelligente og rasjonelle folk over hele Storbritannia, hvorav det fremdeles er noen, selv om det i grunnen er veldig mye i mindretallet, hvis Daily Mails lesers latterlige og avgjort patetiske kommentarer er noen indikatorer på det virkelig abysmale nivået av dumhet over hele Storbritannia, må være synd på din kone bare i navn, antagelig vil det virke. Eller har hun heller ikke noen selvrespekt i forhold til seg selv, som en verdifull kone absolutt ville gjort, og følgelig under slike umuffelige omstendigheter ville lenge gitt deg ultimatum til enten å holde kjeft, ellers ville hun kategorisk pisse av og forlate deg til det!

Kanskje hun ikke har det i seg, og det er derfor du giftet deg med henne! For du er helt klart en veldig syk mann Piers Morgan; fullstendig vridd; og en mobbet stalker! Og det siste er definitivt mot loven! Så hvorfor sitter du ikke i fengsel? Still et daft spørsmål, ikke sant? Hvit privilegert dumbo!

COMMENTS OF THE POEM
READ THIS POEM IN OTHER LANGUAGES
Close
Error Success