Naldo Africa

Rookie - 22 Points (Port Elizabeth)

Do you like this poet?
0 person liked.
0 person did not like.


Die didaktiese digter

is in n (1995/2/26) Port Elizabeth, Eastern Cape gebore

Hy het egter nie lank daar gewoon nie, toe verhuis hul na n platteland genaamd " Joubertina" waar hy sy talent uitgeleef het, van kinderjare af skryf hy gedigte, ook op die Hoërskool het hy sy mede-hostelbewoners Vermaak het met digkuns

Ook telkens voor die hele gehoor sy ... more »

Click here to add this poet to your My Favorite Poets.


Comments about Naldo Africa

---
There is no comment submitted by members..
Best Poem of Naldo Africa

In Die Hof

U- die regter aan die woord Ek- die beskuldige aan die moord swygend wag ek; Vir U uitspraak Rakende my walglike daad Onderwyl ek my lam verweer, Laat ek alles oor aan my prokureur, die aangesprokene duiwel wat die saak van blaam wil suiwer Menigeen gaan stellig vra: 'Hoekom is die man se boeke duister om te lees, of was sy pa ook so in reine vlees'? En hemelse vader vergewe my asseblief... As ek hier skotvry ontkom: Pleit ek skuldig een maal, Omrede, by die hemelsdeur gaan ek my loon: Van regverdigheid betaal

Read the full of In Die Hof

PoemHunter.com Updates

[Report Error]