Komma Över Dig Piers Morgan - Du Misogynistisk, Stalking, Psykopatisk Wanker! Poem by Professor Dr. Stanley Collymore

Komma Över Dig Piers Morgan - Du Misogynistisk, Stalking, Psykopatisk Wanker!

Av Stanley Collymore

Piers Morgan är verkligen en patetisk ursäkt för en man -
en cankerous öm i ansiktet av bona fide journalistik.
För även om Harry och Meghan ville återvända
till Storbritannien och kungafamiljen och
Storbritannien regeringen drog varje
stopp tilluppmuntra dem att göra det och
skydda dem också i kölvattnet av
ett sådant osannolikt beslut,
Piers Morgan är
en person som
skulle lägga det
drömma till
vila för
Bra.

Som alla två, och kategoriskt förälskade varandra,
intelligenta personer som Meghan Markle
och HarryWindsor är självklart, skulle
definitivt tillåter inte själva att
vara gisslan inte heller tillåta sig att vara
längre och skurrande komprometteras
av en kretensiskt invandrad Piers
Morgan. För denna paranoida
schizofren vars förankrade
hallucinationer och obestämda villfarelser
om storhet systematiskt och negativt
skapa försvagande symtom på
sinnessjukdom det slående
linjen mellan vad som
är verkligt och vad
som inte är det
kollektivt förkroppsliga allt
som du behöver veta
om Piers Morgan.

Gör det helt omöjligt för honom att göra det
leva ett vanligt normalt liv som är
instinktivt drömmen för alla
rationella personer: Prince
Harry och Meghan
Markle being
huvudsakligen
bland
dem!

Medan man är i markerad kontrast kan man omöjligt
föreställ dig en mer krass och skadlig moron
än Piers Morgan! Mer giftig än
den dödliga Coronavirus men av vilken Piers
Morgan själv är utan tvekan intensivt
avundsjuk likadant, för det är det
generera fler rubriker än honom: a
illamående narcissistisk motor
mun och en perniciously
odious misogynistic
stalker är någonsin
kapabel att
håller på
med!

© Stanley V. Collymore
4 februari 2020.


Författarens kommentarer:
Det är ganska uppenbart för alla med en fungerande hjärna och som vet hur man använder det att Piers Morgan använder Meghan Markle som sin kontantko och falska anspråk på berömmelse, precis som hennes far Thomas Markle gör; gör dem båda helt motbjudande män.

Dessutom, som förnuftigt ger en kasta vad Piers Morgan tycker, eftersom han obehindrat får tillåtas av den så kallade och olämpliga för brittiska mediatillsynsmyndigheterna att hyckleras fortsätta som andra också gör med sin obevekliga mobbning av Meghan Markle, själv djupt etsat i stereotyp och institutionaliserad vit rasism gentemot färger och särskilt svartbriter!

Glöm inte heller att det var Piers Morgan som körde den brittiska Daily Mirror-trasan när massor av människor olagligt fick sina telefoner hackade med uttryckligt tillstånd och uppmuntran från Piers Morgan. Så snälla, krypa tillbaka under din sten Piers Morgan och sluta lutande föreläsa andra om din ganska snediga version av moral, andra etiska dygder som ärlighet och uppförandestandarder som du absolut inte vet något om och ärligt talat inte skulle veta var du ska börja, eftersom dessa är alla så främmande för dig och har varit under din illamående uppväxt! Och som dessutom gör din personliga inställning och offentligt proselytiserade, självrättfärdiga beteende synonymt med ranghykleri.

Dina åsikter Piers Morgan är därför inget annat än giftiga diatribes och så småningom kommer du att dö av det senare om du inte, förutsatt att du kan göra det, ändrar ditt motbjudande beteende. På samma sätt är din besatthet av Meghan Markle ganska uppenbar och har alla kännetecken för en man som har vred sig. Hon ville inte ha dig i sitt liv, inte ens som en vän, men din endemiska narcissism kunde inte och kan fortfarande inte mage det avslaget av dig av Meghan, därmed din obsessiva förföljelse av henne.

Du är förmodligen en gift man med en familj av din egen Piers Morgan; och om du inte har någon personlig skam för dig själv, stanna bara för en gång och fundera över hur intelligenta och rationella folk över hela Storbritannien, av vilka det fortfarande finns några, även om de i grunden är mycket i minoriteten, om Daily Mail: s läsares löjliga och bestämda patetiska kommentarer är några indikatorer på den verkligt avgrundliga dumheten i hela Storbritannien, måste vara synd på din fru endast i namn, antagligen verkar det. Eller har hon inte på samma sätt någon självrespekt i förhållande till sig själv, som någon värdefull hustru säkert skulle göra, och följaktligen under sådana oöverskådliga omständigheter skulle länge ha gett dig ultimatumet att antingen hålla tyst eller annars skulle hon kategoriskt pissa av och lämna dig till det!

Hon kanske inte har det i sig och det är därför du gifte dig med henne! För du är helt klart en mycket sjuk man Piers Morgan; helt vridna; och en mobbande stalker! Och det sistnämnda är definitivt emot lagen! Så varför sitter du då inte i fangless? Stall en daft-fråga, va? Vit privilegierad dumbo!

COMMENTS OF THE POEM
READ THIS POEM IN OTHER LANGUAGES
Close
Error Success