Arian Llalla

Rookie (26 March 1966 / Tirana)

Arian Llalla Poems

1. Later 3/10/2007
2. My Moma 10/30/2008
3. Ne 10/30/2008
4. Atdheu 10/30/2008
5. Mbeses 10/30/2008
6. Fall 2000 10/30/2008
7. Nosense 10/30/2008
8. Never 10/30/2008
9. Gur Hedhur Pas Shpine 10/30/2008
10. Colors 10/30/2008
11. Randolf St. 10/30/2008
12. Amos 10/30/2008
13. For Luithevil 10/30/2008
14. Lh 10/30/2008
15. For Luitheevil 10/30/2008
16. Doggy Style 10/30/2008
17. M...Y.. 10/30/2008
18. Une Dhe Ti 10/30/2008
Best Poem of Arian Llalla

Une Dhe Ti

Si u deshem
ne te dy
une prej zjarri
ti prej uji
ti prej toke
une prej guri
une prej zemre
ti prej akulli...

Si u deshem
e nuk plasem
derisa u ndame.

cK

Read the full of Une Dhe Ti

Atdheu

Ikur

Nuk u marrka
me vete, pas,
gjithmone
dicka mbetka
atje
si nje thirrje,
kthehu, kthehu...

Perpjekur kot
per ta harruar
kam kuptuar
se nuk u marrka
me vete
Atdheu.

cK

[Report Error]